Venice

Als engelen bestaan, dan zingen ze zo. De Amerikaanse band Venice is al jaren razend populair in Nederland. Jan Douwe Kroeske haalde ze (getipt door David Crosby) in 1998 naar Nederland voor zijn 2 meter sessies waarvan de dvd 15 juni gereleased wordt. Ik heb mazzel en geniet al een paar dagen van deze schijf.
Pat en Kipp Lennon en Michael en Mark Lennon zijn neven.
De Lennonfamilie (geen familie van John Lennon) woont al sinds het einde van de 19e eeuw in Amerika. Venice Beach in Californië is hun hometown. De dynastie bracht de befaamde Lennon brothers en Lennon sisters voort. Venice neemt die fakkel over in de traditie van The Eagles en Crosby, Stills, Nash and Young. Maar de band is bovenal zichzelf.
Wie hun concerten bezoekt, kan ze na afloop bezoeken tijdens de inmiddels traditionele meet and greet. Ik zag ze op Parkpop in Den Haag, Vredenburg Utrecht en het Stadstheater in Zoetermeer.
Een aanrader!
Verder lezen over Venice?

Een gedachte over “Venice

Reacties zijn gesloten.