Buurtterreur


Eieren tegen de gevel, poep tegen het raam, regenpijp vernield en planten uit de tuin gerukt (tot zover deze selectie). Het laatste half jaar word ik hierop ‘getrakteerd’.
Bij het ministe of geringste word ik midden in de nacht wakker en denk bij mezelf: wat zal er nu weer aan de hand zijn.
Het gaat hier niet om molotovcocktails, brandstichting of andere ellende, maar toch beschouw ik deze vorm van OVERLAST als buurtterreur. Met afgelopen pasen was het weer raak en de ‘oogst’ is hierboven te zien
Volgens mij is het geen kwajongensstreek, maar naar alle waarschijnlijkheid een gerichte actie van een of andere lafaard uit de buurt die het op mij en mijn huis gemunt heeft. Want ik mag aannemen dat je niet uit Lutjebroek met stront in je auto komt aanrijden.
En waarom? Wie het weet mag het zeggen. Mijn kinderen zitten er ook mee in hun maag. Ik hoop binnenkort de kosten van de gevelreiniging op die zieke maloot/maloten te kunnen verhalen.

5 gedachtes over “Buurtterreur

  1. wat ontzettend kinderachtig zeg!! En tja, nu zijn het nog eieren en poep, maar je moet er toch niet aan denken dat die idioten straks brand gaan stichten..Jeetje zeg, kan me voorstellen dat je ‘ s nachts geen oog meer dichtdoet! Was het tot een half jaar geleden wel gewoon rustig of woon je hier pas een half jaar??
    nou sterkte ermee, ik hoop dat de politie goed haar best doet om die idioten te pakken! en laat ze dan maar eens de gevel schoonboenen!

  2. Wat een misselijke acties! Dat geeft erg veel onrust en trekt ongetwijfeld een wissel op jullie leven en gevoel van veiligheid. Je zou een verborgen webcam kunnen plaatsen ter identificatie van de dader(s). Dat kan een aanhouding bespoedigen. Sterkte!

  3. Bedankt voor jullie reacties. Ik woon er sinds januari 2004. Het laatste half jaar is het ‘feest’. Geen idee wie of wat er achter zit, maar ik kan je wel vertellen dat ik sinds afgelopen weekend in alle staten ben.

  4. Schrale troost is dat dit soort zieke geesten het zelden op 1 gebouw voorzien hebben. Bij ons liep er ooit zo’n zieke rond die het op de scholen en bejaardentehuizen voorzien had. Gewoon het feit dat iemand de moeite neemt om hondedrollen in een plastic zakje te verpakken! Honderden plakten er tegen de gevels. Helaas is hij nooit opgepakt, maar het is wel over. Wie weet is ie verhuist ………….

  5. Patrick, wat walgelijk zeg! Je kunt het zeker terreur noemen. Dit gaat overlast ruim te boven! Hele kwalijke zaak, daar kun je zeker behoorlijk mee in je maag zitten. Ik hoop dat dit snel opgelost wordt!

Reacties zijn gesloten.