Eurasia – In This World

Artiesten van Indische en Molukse afkomst hebben onder de naam Eurasia een benefietsingle opgenomen voor de slachtoffers van de Tsnuami. Het resultaat In This World verschijnt 31 januari. De opbrengst komt ten goede aan de hulpacties van het Liliane Fonds.
Begeleidt door het Metropole Orkest wordt onder andere gezongen door Sandra Reemer, Andy Tielman, Julya Lo’ko, Wieteke van Dort, Ernst Jansz, Justine Pelmelay, Aïs Lawalata, Chris Latul, Neppy Noya, Martin Schwab, Rocky Tuhuteru en vele anderen.

Meer achtergrondinformatie? Lees het persbericht en de volledige line-up op de speciale website.

Meer informatie over het Liliane Fonds ?

5 gedachtes over “Eurasia – In This World

 1. Goed, dat je het uitkomen van de single onder de aandacht brengt, vooral omdat we precies weten (door onze vakantie in Phuket), waar het zich allemaal afgespeeld heeft. Groetjes.

 2. Hi Patrick,

  Ik ben gisteren aan het experimenteren met een weblogsite.
  En dat komt door jou haha.
  Ik kwam op je weblog en ik dacht : kijken of ik dit ook kan.
  Ik heb dit eurasia-bericht van je gejat…
  Met je letterlijke tekst en al..
  Dat mag wel ?

  Blauwvogeltje

 3. Ik zou graag de CD voor Aceh in mijn radioprogramma willen draaien, wie kan me aan die CD helpen? Ik heb onlangs ook een uitzending Hulp voor Aceh gedaan, waar mensen gelden op konden storten voor de Stg. Anak Asu te Ede (zie http://www.vondo.nl)
  Bij voorbaat dank, groet, Chérie Kelderman.

Reacties zijn gesloten.