Die éne foto


Op mijn website indischalbum.nl is vandaag de rubriek Die éne foto van start gegaan.
In deze nieuwe rubriek vertellen (Indische) Nederlanders van de eerste, tweede en derde generatie, maar ook mensen met een fascinatie voor Indië, waarom nu juist die éne foto uit Indië tot de verbeelding spreekt.
Het belooft een reeks met veel verrassingen te worden.
De start van de serie valt midden in de 70ste boekenweek, met het toepasselijke thema geschiedenis.
De eerste bijdrage is van schrijfster Marion Bloem.

5 gedachtes over “Die éne foto

  1. Wat een leuke rubriek! Zowiezo een prachtige site, dat indischalbum.nl. Kijk daar al heel regelmatig en vind de nieuwe rubriek een aanwinst. Marion Bloem maakt een hele mooie opening en ik kijk uit naar de volgende!

  2. Wat een prachtige bijdrage van Marion Bloem. Het gaat moeilijk worden voor de volgende om daar over heen te gaan! Ben heel benieuwd naar de rest van de foto’s en de verhalen erachter!

  3. Beste Patrick, wat een geweldig idee; die ene foto-misschien vindt je het interessant om uit mijn indocollectie iets te zien-maar dan moet het nog wel eerst opzoeken.Ik zal het ook bespreken met peter van Dongen die vast ook zo’n ene foto heeft. Nou alle goeds en hopelijk tot horens

Reacties zijn gesloten.