In bed met Ch!pz


Slapeloze nachten en al dagen zenuwachtig, onrustig stuiterend door het huis. Vandaag was het zover. Mijn zoon mocht voor het Algemeen Dagblad, Ch!pz interviewen. Samen met twee meisjes die ook de wedstrijd van de AD Kids hadden gewonnen.
Het werd een soort van In bed met Ch!pz . In een reuze bed in het Amsterdamse Lloyd Hotel werd de groep het hemd van het lijf gevraagd. Het uur vloog om. De kids werden verrast met de special edition van hun nieuwste CD, die vrijdag officieel wordt uitgebracht. En … er zijn héél wat handtekeningen gezet. Want ja, je moet je klasgenootjes toch laten zien dat je ze echt ontmoet hebt.
Vrijdag 8 april is het artikel gepubliceerd in het AD. AD Kids is een vrijdagbijlage.

Mijn twee dochters heb ik beloofd een ontmoeting met K3 te winnen.

4 gedachtes over “In bed met Ch!pz

  1. Ojee, Patrick, hoe ga je dat waarmaken. Mijn dochter was diep ontgoocheld toen ze voor het eerst naar K3 ging. Ze had verwacht ze net zo makkelijk aan te spreken als Ernst Jansz, maar helaas, de dames lieten zich niet eens zien na het concert!

  2. Gaaf hee, je zoon in bed met Chipz!! Mijn dochter is helemaal jaloers; die wil ook wel met Chipz op de foto, maar ja, ze zijn niet zo benaderbaar he!
    Ben benieuwd hoe jij het voor elkaar wil krijgen een ontmoeting met K3 te winnen, volgens mij kom je bij die meiden helemaal niet in de buurt!
    wens je bij deze ook meteen een gezellig weekend!

  3. Peins, peins. Hoe pak ik het aan?
    Om de zoveel tijd gaan hier enveloppen de deur uit naar Studio 100 en de Tros. De aanhouder wint.

Reacties zijn gesloten.