Kris Pusaka op DVD!

Krispusaka_2Op zaterdag 19 mei wordt op de Pasar Malam Besar de dvd-box gepresenteerd van De Kris Pusaka, de succesvolle en onvergetelijke tv-serie uit 1977. Het eerste exemplaar wordt aangeboden aan Willem Nijholt, een van de hoofdrolspelers. Lees verder op http://www.pasarmalambesar.nl/fest-KrisPusaka.html.

Zie ook eerdere weblogs van mij onder de categorie Kris Pusaka. Toen was in de verste verte een DVD-release niet te verwachten… het kan verkeren.

5 gedachtes over “Kris Pusaka op DVD!

  1. hallo gelukkig word deze film opnieuw uitgebracht op dvd ik was er zelf ook naar op zoek en heb toen ook naar de KRO gebeld en mij werd toen ook gezegt dat hij niet opnieuw zou uitgebracht worden zo zie je maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit of de stille kracht?? wie weet

    gr johan

  2. Geweldig ik zag de dvd in het Blokker krantje staan. Ook ik heb de kro jaren geleden gebeld om te vragen of de serie nog een keer uitgezonden werd, dit omdat mijn inmiddels overleden vader een piepklein rolletje had in deze serie. Hij zegt maar een paar woorden maar toch, super !
    groeten Jacqueline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.