Happiness in drie minuten

Soms mag je figureren in je ‘eigen’ blad. In het zomernummer van het personeelsmagazine waarvan ik redacteur/samensteller ben, het interview dat Magda de Vetten met mij maakte over mijn passie voor…The Beatles. Michelle Muus maakte de schitterende foto met een knipoog naar de cover van de blauwe verzamel LP van The Beatles/1967-1970.
Adoeh seg, so leuk deze blauwe… 😉

Een gedachte over “Happiness in drie minuten

  1. Leuk, hoor. maar welke hits heeft Patrick eigenlijk gehad? Ik weet dat hij een paar weken op l heeft gestaan in Amerika met de smartlap ‘Die ene foto’, maar verder?
    Groetjes
    Je bloedbroeder uit Almere (die ovrigens ook buitengewoon heeft genoten van Doe maar. Irma en ik waren er op donderdag en het was toooooooooooooooooooooooop!

Reacties zijn gesloten.