Schoolbank.nl

Het is er dan toch van gekomen. Ik sta ook ingeschreven bij schoolbank.nl
Mijn familie en collega’s zijn me voorgegaan: ‘Moet je doen. Hartstikke leuk joh.’
Ik vond het eerst maar niks want ik ben helemaal geen reüniemens. Ik ben in staat om een reünie te organiseren, maar kom zelf dan niet. Maar naarmate ik steeds meer oudklasgenoten met hun foto’s en herinneringen tegenkwam op het net, dacht ik bij mezelf: Why not? Een andere argument was, dat ik mijn eigen naam op onverwachte plekken tegenkwam: “Veel gelachen met …..” of “Onder andere met ……… in de klas gezeten”. En dan de foto’s. Sinds mijn verhuizing ben ik de oude albums uit mijn lagere- en middelbare foto’s tegenkomen. Albums die in jaren niet meer heb bekeken. Wie weet doe ik er nog wat mee. Misschien komen ze nog wel op schoolbank.nl terecht. Eerst maar een tekstje over de lagere school. En later, wij gaan zien …