CCC

Ze zijn net terug uit Indonesië: CCC, de band van Ernst Jansz, Joost Belinfante, Jaap van Beusekom en Huib Schreurs. Zij traden op in het Erasmushuis, het culturele centrum van Nederland in Jakarta.

In het Bintang-Theater, tijdens de 46e Pasar Malam Besar werd dit optreden nog eens overgedaan, tot groot genoegen van het publiek.
Liedjes als Zolang, Tijd Genoeg en zelfs Midnight Special kregen door de muzikanten van CCC een krontjong karakter. Een verrassing voor velen, een feest van herkenning voor degenen die weten waartoe CCC in staat is.
Het door Ernst Jansz ‘gedroomde’ Ala-hi werd stemmig meegezongen door het publiek. Het gaf dit liedje een betoverende glans.
Hopelijk wordt CCC ook het huisorkest van het Bintang-Theater en zien we ze volgend jaar weer op de Pasar Malam Besar.

Lees verder over CCC

Foto: © Carla Vogels

2 gedachtes over “CCC

  1. Wat ben ik jaloers op je. Ik had zo graag willen komen luisteren naar Ernst Jansz, maar ik kon niet komen. Waar zijn CDs van hem te verkrijgen? Titels? Heb zijn site gezien en mp3 samples beluister; precies in mijn straatje….

  2. Ze waren goed hè?. Heb er ook van genoten. Heb ze in schiedam een paar jaar geleden helaas niet gezien maar dat werd zaterdag ruimschoots goed gemaakt. Vooral de toegift.. Black Girl.. Acapella gezongen.. Heel goed.
    Heb jouw foto “geleend”.. Hoop dat je het niet erg vind? Anders haal ik hem wel weer weg hoor.
    Hij staat op mijn andere blog: http://www.20six.nl/jetty
    Goed idee van je: Het huisorkest van het Bintang Theater.

Reacties zijn gesloten.