De stille kracht

Nostalgie. Het maakt niet uit hoe oud je bent. Nostalgie is een virus voor alle leeftijden. Jeugdsentiment trouwens ook.
Internet maakt het alleen maar ‘erger’
Ik vroeg de AVRO in 2003 of de serie De stille kracht op DVD zou komen. Ze hadden vooralsnog geen plannen. Maar wie geduld heeft wordt beloond: 4 november 2004 (was 7 september 2004) wordt deze klassieker als 3-DVD box uitgebracht door Bridge Entertainment. Ik las dit nieuws op http://www.bubblegum.nl
Voor wie op zoek is naar nostalgisch tv nieuws is deze site een aanrader.

Er zijn heel wat sites die informatie brengen over klassieke televisieseries. Ik zal ze regelmatig voor het voetlicht brengen in mijn logs.
Kent u ze nog? Belle et Sebastien, Thierry, de Slingeraar (Thierry, la Fronde), Catweazle, De familie Knots, Floris, Johan en de Alverman, Kapitein Zeppos, Oebele, De film van ome Willem en ga zo maar door: Wordt vervolgd.

9 gedachtes over “De stille kracht

 1. daar ben ik hel blij mee! heb ooit de AVRO gebeld met de vraag of nog te achterhalen viel wat de openingsfrases zijn van de serie.. die zinnen over goena-goena…

 2. Wacht nog steeds op die waanzinnige serie van de Engelse broertjes Blaire die in begin ’70 gewoon overal filmden in Indonesië en zo die práchtige serie bij elkaar kregen.
  Zit patent op… groet Roy

 3. De Stille Kracht op DVD. Fantastisch !! In juli j.l. al kennis genomen van dit feit op julli site. Ik heb gepoogd deze serie te bestellen, maar helaas zijn daar (nog) geen mogelijkheden voor. Wellicht bij Bridge Entertainment ? Laat mij even weten hoe hun website luidt. Vriendelijk dank alvast. 😛

 4. Hoi, ik zag staan de 7 september de stille kracht op dvd uit kwam, maar ik hem nergens nog bestellen, is er iemand die dit wel weet
  bedankt alvast

 5. Hallo allemaal,

  Ga snel naar Blokker !! Daar is de DVD ” De Stille Kracht” te koop voor 19.99. Doen dus. Echt genieten !! 😛

 6. Hallo,

  Ook ik wil dolgraag de DVD hebben, bij de webwinkel van de AVRO te bestellen (voor maar 16,99 of zo, inclusief verzendkosten) maar uitverkocht. In november blijkbaar bij Blokker te koop, ik ga morgen kijken maar ben benieuwd of ze hem daar nog hebben. Heeft iemand nog een alternatief?

 7. Ik zou ook heel graag deze DVD’s willen hebben maar kan ik het wel afspelen hier in Amerika? Is het verkrijgbaar in NTSC? Laat het me weten.

Reacties zijn gesloten.