Christmastime is here again


Mijn kinderen zijn gezelligheidsdieren, heel gevoelig voor sfeer en omgeving.
Sinterklaas was nog niet het land uit, of de kerstboom stond al op het programma: Mag ik de piek doen? Mag ik de lampjes doen? Mag ik ….
Bij hun moeder hadden ze net een heerlijke pakjesavond achter de rug. Dus zou ik even wachten. Maar daarna werd met groot enthousiasme mijn huis in ‘stemmige’ kerstsfeer gebracht. En ja, er sneuvelde hier en daar wel een kerstbal, maar daarvan heb ik er genoeg. De knutselwerkjes en tekeningen van de kids zijn natuurlijk het leukst.

Een gedachte over “Christmastime is here again

  1. tja, de knutselwerkjes en zelfgemaakte kerstballen zijn natuurlijk het leukst! probleem is hier alleen wel dat er zo veel knutselwerkjes mee komen van school naar huis dat we niet meer weten waar we ze moeten laten!
    Je kerstboom ziet er trouwens gezellig uit zo met die gekleurde ballen!
    Ik wens jullie alvast fijne feestdagen met veel gezelligheid!

Reacties zijn gesloten.