Happy Days

Howard, Marion, Richie, Joanie, Chachi, Ralph Malph, Potsie en ……The Fonz. Zeggen deze namen u niets? Dan heeft u tussen 1974 en 1984 waarschijnlijk nooit gekeken naar Happy Days, een razend populaire Amerikaanse TV-serie waarmee Nederland eerst via de Belgische televisie kennismaakte en later via Veronica op Nederland 2. De Amerikaanse samenleving in de fifties en sixties geïdealiseerd in het wel en wee van de familie Cunningham. De figuur van Arthur "The Fonz" Fonzarelli was aanvankelijk een bijrol in de serie, maar werd uiteindelijk het populairste karakter van Happy Days. Acteur Henry Winkler is nog steeds op televisie en het witte doek te zien, maar ook actief als producer én regisseur. Het is dat Japanse toeristen riepen: Hey look there’s Fonzie, anders was ik hem straal voorbij gelopen in de straten van Los Angeles.

Verder lezen over Happy Days? Beeldmateriaal: © Patrick Wouters & ABC Televison Network

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.