Ernst Jansz

Komend najaar verschijnt Molenbeekstraat, de lang verwachte nieuwe CD van muzikant én schrijver Ernst Jansz. Het gelijknamige boek ligt dan ook in de schappen. Molenbeekstraat is de straat waar Ernst Jansz de eerste 21 jaar van zijn leven doorbracht. De voorstelling Molenbeekstraat bevat autobiografische verhalen, Indische sprookjes en diverse liedjes waarin hij zijn lotgevallen bezingt. Het komt allemaal langs in het programma dat Ernst Jansz met Shelley Lapré en Ted Lekatompessy in de Nederlandse theaters brengt.
Voor wie niet kan wachten: Tijdens de 48e Pasar Malam Besar in Den Haag wordt een speciale versie van de CD Molenbeekstraat gepresenteerd. Ernst Jansz én band zullen op 27 mei in het Bintangtheater liedjes van Molenbeekstraat spelen. De speciale (verkorte) versie van de CD (waarin de krontjongelementen meer centraal staan), is alleen tijdens de Pasar Malam Besar
verkrijgbaar.

Meer informatie over Ernst Jansz vindt u terug op zijn website.