Familiefeest

Familiefeest2007Ricci, Carlo en Esther Scheldwacht brengen met Familiefeest het gelijknamige verhaal van Theodor Holman op een bijzondere wijze tot leven. Een voorstelling om geen genoeg van te krijgen. Uitermate geschikt voor kleinere zalen, zoals Het Paradijs in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag, waar ik de voorstelling zojuist zag. Al vanaf het eerste moment dacht ik: dit is een voorstelling die je moet gaan zien. Het kan nog in Amsterdam, in theater Bellevue op 2 en 3 april, maar ook op zaterdag 31 maart a.s. Dan spelen Ricci, Carlo en Esther geheel belangenloos voor de Stichting Halin in het Zeeheldentheater in Den Haag.
Wanneer: zaterdag 31 maart om 14.00 uur
Waar: Zeeheldentheater, Trompstraat 342 in Den Haag

Kaarten kunnen worden besteld bij de Stichting Halin: 070-3461285 . Deze Stichting ondersteunt al meer dan 50 jaar landgenoten in Indonesië. Entree is € 12,50 inclusief consumptie. Makkelijker is het geld over te maken naar giro 308, ten name van Stg. Hulp aan landgenoten in Indonesië.

Familiefeest speelt zich af tijdens de dagen na de dood van Theo’s vader.
"Over dingen die nooit uitgesproken worden, ouders met een Indisch kampverleden, ziekelijke grappen en een familieband die onontkoombaar is." Lees verder op www.scheldwacht.nl