Een gedachte over “Nieuw op Indischalbum.nl

  1. Vreemd, zomaar even kijken op internet, en wie zie ik daar?
    Oom Phillip (eigenlijk neef philip) op de motorfiets. En een eindje verderop Opa en Oma Banaran, de foto die ik in 1980 kreeg van mijn “oom” phillip. Mijn oma is Sophie Simon geboren in 1892, zus van Dora Simon. Mijn moeder,Jeanne, heeft indertijd toen ze op de kweekschhool te Semarang zat gewoond bij tante Dora.
    Om terug te komen op de foto, ik was al op zoek naar een nieuwere, aangezien het de enige was van mijn over-overgrootouders. Mijn oma heeft bij de japanse inval in Solo bijna alle foto’s verloren.

    groeten Tom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.