Liefdevolle en positieve energie bij Nederlandse boekpresentatie Vlucht in de werkelijkheid

#Trots en #Dankbaar

De Nederlandse boekpresentatie van mijn debuut Vlucht in de werkelijkheid was een liefdevolle en sfeervolle samenkomst. Warme, positieve energie alom. Iedereen die er bij was, live of in gedachten: #dankjewel.

Fotografe Ashley de Groot legde alle emoties op geweldige wijze vast. Op Instagram alvast een selectie van haar geweldige fotografie: https://www.instagram.com/senangproducties/ Op mijn website vind je meer beeldmateriaal van deze onvergetelijke avond.
Op Facebook staat ook een mooie selectie van Asley’s foto’s van dit event: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=SenangProducties&set=a.667503645378777

Voordragen uit je boek en erover vertellen blijft een bijzondere ervaring. Het voelde als een theatervoorstelling. Het decor vormde de boekhandel waar ik sinds mijn jeugd kom, nu gesitueerd in de fraaie Haagse Passage. Journalist, vriend en schrijver Ricci Scheldwacht (hét Indisch maandblad Moesson) begeleidde de avond op zijn bekende warme wijze, waar hij mij veel ontfutselde 😉 Wieteke van Dort, die voor mij veel betekent, nam het boek in ontvangst. Mijn moeder, kinderen, man, familie, vrienden, collega’s en nog meer bekenden, waren in groten getale naar Den Haag afgereisd.

Deze avond werd gerealiseerd door Boekhandel De Vries Van Stockum in Den Haag, Ricci Scheldwacht, Wieteke van Dort, Scott Schotsborg en Senang producties.

De komende tijd geef ik lezingen en signeersessie door heel het land. Volg mij via LinkedIn, Facebook, Instagram of deze website voor alle actuele informatie.

Tot daar. Tot ziens.

Geïnteresseerd in een lezing, presentatie, signeersessie of interview? Neem dan contact met mij op via de bekende kanalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.