Every picture tells a story: boekpresentatie Vlucht in de werkelijkheid | Den Haag, 23 maart 2023

Ashley Melissa de Groot legde op fenomenale wijze de Nederlandse boekpresentatie vast van mijn debuut Vlucht in de werkelijkheid.
Positieve energie alom in boekhandel De Vries Van Stockum in Den Haag. Het was een sfeervolle, liefdevolle samenkomst.

Voordragen uit je boek en erover vertellen blijft een bijzondere ervaring. Het voelde als een theatervoorstelling. Het decor vormde de boekhandel waar ik sinds mijn jeugd kom, nu gesitueerd in de fraaie Haagse Passage. Journalist, vriend en schrijver Ricci Scheldwacht (hét Indisch maandblad Moesson) begeleidde de avond op zijn bekende warme wijze, waar hij mij veel ontfutselde 😉. Actrice en beeldend kunstenaar Wieteke van Dort, die voor mij veel betekent, nam het boek in ontvangst.
Mijn moeder, kinderen, man, familie, vrienden, collega’s en nog meer bekenden, waren in groten getale naar Den Haag afgereisd: #dankbaar.

Check de website van Ashley Melissa de Groot: https://www.ashleymelissa.com/

Volg mijn website of mijn socials (Facebook, Instagram en LinkedIn) voor actuele informatie rond lezingen en signeersessies die ik de komende tijd in Nederlands houd.
Geïnteresseerd in een lezing, signeersessie, interview etc.? Neem dan contact met mij op via de bekende kanalen of via het contactformulier op deze website.

Over het boek
Vlucht in de werkelijkheid is het caleidoscopische verhaal van de vriendschap tussen Erik en Ralph. Twee Indische jongens; bevriend met elkaar sinds hun twaalfde. Vervreemd van elkaar rond hun zeventiende. Weldra verliezen ze elkaar volledig uit het oog als Erik verhuist. Dertien jaar later vindt een onverwachte en ontroerende ontmoeting plaats. Vanaf dat moment pakken zij de draad van hun vriendschap weer op. Aan de hand van een gezamenlijk boekproject wordt hun vriendschap en familiegeschiedenis ontrafeld. Vlucht in de werkelijkheid verhaalt over het leven vóór de dood. Over vriendschap en familierelaties. Met flashbacks naar gebeurtenissen in Nederlands-Indië/Indonesië en Suriname. Vlucht in de werkelijkheid is ook een migratieverhaal. Een verhaal van verbinding.

Vlucht in de werkelijkheid is nu te koop via onder meer:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.