Geen held

8 Baan, Vogel Rok, Python, Schommelschip of noem maar op: aan mij niet besteed. Ik ben geen held wat dat betreft. Mijn zoon wilde pas in The Pirat als ik de eerste keer mee zou gaan. Goed dan, vooruit dan maar. Spijt, spijt,spijt.
Ik kwam er misselijk uit en mijn zoon heeft vervolgens nog 1 uur (!) doorgebracht in het schommelschip van Drievliet.

3 gedachtes over “Geen held

  1. gelukkig niet eerst gadogado gegeten anders de longtong tussen je tenen, de pindasaus in je haren,tahu bij je overbuurman op schoot ………..hahahahahaha.Op een “latere” leeftijd kan je dat gewoon niet meer hebben!!!!!!!!!!!

  2. Ik vind je evengoed wel een held omdat je het aangedurft hebt om met je zoon mee in dat schip te gaan!!! Heb ik bewondering voor!! Mij krijgen ze met geen 10 paarden in zo’n ding; ik word al misselijk als ik ernaar sta te kijken….

Reacties zijn gesloten.