Ernst Jansz in het Indisch Huis

Het langverwachte optreden van Ernst Jansz in het Indisch Huis in Den Haag werd druk bezocht.
Ernst Jansz ontroerde het publiek met de vertrouwde mix van verhalen en muziek van De Overkant en speelde ook vier nieuwe liedjes die goed werden ontvangen: Ballade van Nina Bobo (werktitel), Molenbeekstraat, Alice en Luna Luna Mijn.
De oud garde onder de bezoekers herkenden zich in het familieverhaal van Jansz dat de rode draad van zijn optreden vormde: hij vertolkte ook hún geschiedenis.

Het Indisch Huis presenteerde de programmering voor februari en maart. Een interessante mengelmoes van muziek, literatuur, wetenschap en Indische gezelligheid. Het verraste mij. Na enige tijd het Huis op afstand gevolgd te hebben, zijn ze sterk ‘teruggekomen’ met een veelbelovende programmering die recht doen aan de oorspronkelijke uitgangspunten van het Huis: Herinnering, Overdracht, Ontmoeting.
Klik op het logo van het Indisch Huis voor het programma.

2 gedachtes over “Ernst Jansz in het Indisch Huis

  1. Het was inderdaad heel erg gezellig in het Indisch Huis. En jouw foto is beter gelukt dan die van mij. Hopelijk zien we er nog meer van?!

  2. Hoi Patrick.

    Erg mooie en goed onderhouden site! Mijn complimenten. Ik weet nog of je me nog kent, maar ik was met Richard Surie bij het etentje achteraf. Was leuk om naast Ernst Jansz te zitten, als je je bedenkt dat toen ik vroeger op weg naar school (middelbare) “Doe Maar” beluisterde op mijn walkman.
    Was leuk je ontmoet te hebben … vergeet je niet om naar de website te kijken van mijn band? 😉 Groetjes, Linda.

Reacties zijn gesloten.