Feestje

De koempoelan van tante Lien, de benefietvoorstelling voor Atjeh afgelopen zondag in het Haagse Openluchttheater mondde uit in een waar feestje.
Een keur aan Indische artiesten, waaronder Ernst Jansz, Rob Agerbeek, Challenge, Bibit Rockers, Justine Pelmelay kwam voorbij. In de avond ging het dak er af: verrassende optredens van Monika Akihari, Challenge, Justine Pelmelay, Bitbit Rockers en een jamsessie ter afsluiting. Door het mooie weer, de sfeer van een mini-pasar en later de intredende duisternis, werd het enthousiasme van iedereen flink aangewakkerd. Tante Lien (Wieteke van Dort) bleek opnieuw een bindende factor voor jong en oud en is daarom een ideale gastvrouw voor een bijzondere voorstelling als deze.
Meer over het goede doel waarvoor iedereen was gekomen vindt u op de website van de Stichting wederopbouw Atjeh .

4 gedachtes over “Feestje

 1. Beste Patrick,

  Dank je wel voor je lieve e-mail.
  Ook wij hebben met de band $enorm genoten van de dag.
  Het was voor ons heerlijk te zien dat de mensen het zo naar hun zin hadden. Na onze vakantie zijn wij goed begonnen met een fijn optreden voor Wieteke en de wederopbouw van Atjeh. Het doet je altijd goed als je weet waarvoor je zo’n optreden doet en dan ook nog met de warmte en liefde van alle aanwezigen. Volgende week zondag treden wij wederom op in het Zuiderpark en wel voor de Garuda Party. Een openbare Indische avond met heel veel goede artiesten.

  Groetjes,

 2. Het was gister inderdaad een feestje!! Wij waren er al vanaf 12 uur en eigenlijk zat meteen de stemming er al goed in. Echt genoten van alle optredens; vooral Challange was super!! Leuk dat we jou ook nog even gesproken hebben, aangename verrassing!
  groetjes marijk!

 3. Hi Patrick, ’t was hartstikke leuk jou ook weer even te zien. En ja, het was een onwijs gezellig feestje daar in Den Haag. Haha, ja dat heb je met al die Indische mensen. Heb je bij voorbaat al zo’n warm gevoel, alsof je thuis komt. En zelfs de weergoden waren ons goed gestemd. Heb genoten van elk optreden en van alle lieve mensen om ons heen. Helaas moesten we voortijdig weg om de laatste trein richting Maastricht weer te halen. Volgende keer toch maar met de auto!

 4. Ik voel me weer helemaal Indisch !!! HEERLIJK !!! Het was echt een gezellig en sfeervol familie-feest daar in het Zuiderpark gisteren !!! Gezellig ik weer eens een keertje samen met m’n zusje op stap (partner, man en kids even thuis gelaten, volgende week mogen zij mee 😉 ) … we hebben gelachen, een emotioneel traantje weg moeten pinken (zoooooo schattig die Oma – door maar dansen -… ze lijkt op onze Oma, die er helaas niet meer is …), meegezongen, hard geklapt, lekker sate gegeten, en gedanst … En zo lekker is dat dan toch weer, om met zoveel Indo’s samen te zijn … of ze nu BNN-er zijn of niet, toch allemaal samen en geen gedoe … lekker relaxed. We hebben GENOTEN !!! Leuk trouwens, Patrick, om “toch” nog een foto te vinden hier op jouw web-log van de “koempoelan”, helaas waren wij beiden vergeten een fototoestel mee te nemen, hoe toch ?!? … te errreg ja ! 😀 Dusssss als iemand zijn/haar foto’s ergens gaat plaatsen, ga mij mailen dan, ja ? Dank alvast !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.