John, Paul, George and … Dennis

Hij grossiert in prachtige popsongs waarvan hij er honderden heeft geschreven. Zijn albums zijn niet allemaal even sterk, waardoor pers en publiek nieuw werk steeds met een zekere scepsis ontvingen. Met Chaos and creation in the backyard heeft Paul McCartney echter een sfeervol album gemaakt dat van het begin tot het einde boeit. Onder de leiding van producer Nigel Godrich is Chaos and creation in the backyard een album geworden dat een plaats krijgt in mijn rijtje McCartney klassiekers: McCartney, Ram, Band on the run, London Town, Tug of war en Flaming Pie. McCartney wacht een veelbelovende toekomst als hij deze weg blijf volgen(!).
Brother Michael zorgde voor de passende cover van Paul in de backyard van 20 Forthlin Road in Liverpool. In die stad maakte Michael McCartney een andere onvergetelijke foto uit het pré-Beatlestijdperk, gemaakt op het huwelijksfeest van Auntie Jin (mid 1958).
John, Paul, George and … Dennis
Meer over Chaos and creation in the backyard lezen?
Foto: © Michael McCartney, All rights reserved

5 gedachtes over “John, Paul, George and … Dennis

  1. Wie Dennis is, vertelt de geschiedenis helaas niet. Waarschijnlijk een andere jeugdige gast op het trouwfeestje, maar ik denk geen onbekende van (v.l.n.r.) George (15 jaar), John (17 jaar) en Paul (16 jaar).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.