Facebook 2010

Momenteel maak ik frequent gebruik van Facebook via iPhone of PC. Een digitale uitlaatklep waar het goed vertoeven is. Een prima stek om (al dan niet afgeschermd), foto’s, teksten enzovoort, online te delen. Dit is wat ik er al eerder over schreef:

“Sociale media (zoals Twitter, Yammer, Hyves, LinkedIn, Ambtenaar 2.0, fora en weblogs) zijn de laatste tijd steeds belangrijker geworden. Bij het updaten van mijn sluimerende facebookaccount, nodigde ik per ongeluk de halve wereld uit (van familie, vrienden, collega’s, kennisen tot aan de Belastingdienst en Nuon). Veel gestelde vraag aan mij: “Pat ik heb nog geen Facebook, is het wat voor mij?”. Aanvankelijk raadde ik iedereen aan het niet te doen. We zitten al te lang achter de pc, maar bij nader inzien biedt het toch wel voordelen. Ik zie het ook in mijn werkomgeving, waarin Yammer en Twitter als snelle communicatiemedia gebruikt worden in plaats van e-mailen of telefoneren. Het communityprincipe erachter spreekt me wel aan. Voor het werk biedt het talloze mogelijkheden om kennis en ervaring te delen. Privé: foto’s, muziek, boeken enzovoort. But don’t worry: Ik kom nog steeds op visite, verstuur kaarten met kerst, schrijf e-mails, pak de telefoon of loop bij collega’s langs. Ik ben voorstander van sociale media, maar gebruik het verstandig 😉 ”

At Facebook again since Augustus 2010

Een gedachte over “Facebook 2010

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.