De Indische Trilogie

De Indische Trilogie: Sloom Bloed, Familiefeest en Circus Bronbeek. Theatervoorstellingen om geen genoeg van te krijgen. Na lange tijd weer opgevoerd in een marathonvoorstelling met Indisch eten van Warung Ventje. Zoiets smaakt naar meer. En dat kan. Er is nog een handvol kaarten beschikbaar voor de marathonvoorstelling van 20 november. Voor de losse, doordeweekse voorstellingen zijn ook nog kaarten.
De Indische Trilogie is een voorstelling die je raakt en stof tot nadenken geeft. Niet alleen interessant voor mensen met een Indische achtergrond of een verleden in de voormalige kolonie: een getraumatiseerd oorlogsverleden laat bijna altijd sporen na in gezinsverbanden. Deze voorstelling legt dat allemaal bloot. Chappeau voor Ghislaine Pierie, Ricci Scheldwacht, Carlo Scheldwacht, Patrick Neumann en Esther Scheldwacht (niet op de foto).
Meer informatie via de website van Theater aan het Spui.