Wouldn’t it be nice

More about Pet Sounds“Oei, dat is oud”,  zegt de caissière als ze de 40th anniversary edition van Pet Sounds scant die voor een zacht prijsje de toonbank overgaat. Ik schat haar begin twintig.
“Je kent het?”, vraag ik verwachtingsvol. “Ja. Het zou raar wezen als ik niet wist wie The Beach Boys zijn.” Ik vraag niet verder.  Haar reactie klinkt als muziek in mijn oren. Anders dan wat haar horkerige collega bij de ‘muziekafdeling’ zojuist antwoordde als ik vraag naar de nieuwste CD van Brian Wilson: “Brian Wilson? Leeft die nog?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.