Vlucht in de werkelijkheid: december 2022 update

December is voor mij een maand van reflectie en bezinning.
Vlak voordat mijn maand bezinningsverlof inging, keurde ik de (druk)proeven van mijn eerste boek en E-Book goed. Het heeft zo moeten zijn dat ik de eerste exemplaren die van de persen kwamen in ontvangst nam in het land waar het laatste hoofdstuk eindigt. Ik schreef mijn boek dit voorjaar af in Switi Sranan.
Ongelooflijk blij en dankbaar met het eindresultaat. Om trots op te zijn. De geweldige vormgeving van de boekomslag is van mijn zoon Julian Wouters.

In Suriname is de boekpresentatie van Vlucht in de werkelijkheid op 3 februari 2023. De Nederlandse boekpresentatie is 23 maart 2023 om 18:00 uur bij boekhandel De Vries Van Stockum in de Haagse Passage. Wieteke van Dort neemt het eerste exemplaar in ontvangst en journalist Ricci Scheldwacht interviewt mij.

Houd https://senangproducties.com in de gaten voor updates rond Vlucht in de werkelijkheid.

Vlucht in de werkelijkheid is te koop via onder meer:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.