Lost in cyberspace

Verandering van spijs doet eten. Terwijl ik enthousiast vóór ADSL ging, probeer ik er nu van af te komen. Ik heb namelijk mijn datalimiet fors overschreden (tja, kleine lettertjes niet goed gelezen). Ik voel me flink genept.
En ik maar denken in het begin: Als dat maar goed gaat. Dadelijk verdwijnen mijn bestanden van het world wide web bij de overgang van inbellen naar breedband. Ik rekende op een soort van ‘Millenniumbugramp’. Nee zeg, moet ik geld bij lappen omdat ik teveel surf. Doei.

Even dacht ik dat schrijver en columnist Alfred Birney hetzelfde was overkomen. Zijn website was voor mij ineens onvindbaar. Gelukkig ging het hier slechts om een nieuw internetadres.
Wie meer wil lezen van en over Alfred Birney, waarvan enkele romans in het Bahassa Indonesia zijn vertaald, kan terecht op zijn uitgebreide website. U vindt er veel informatie over zijn romans, essays, en altijd intrigerende columns en nog veel meer.

3 gedachtes over “Lost in cyberspace

  1. ADSL met datalimiet…bestaat dat nog?? Misschien moet je eens gaan uitkijken naar een andere ADSLprovider. Wel balen, is toch zonde van het geld…

  2. we hebben adsl direct van kpn… 8 Gb limiet per maand, dat halen wij nooit… misschien een idee? of surf en download je zoveel? momenteel gratis draadloos modem 😉

Reacties zijn gesloten.