Een ongelukje komt zelden alleen…

Aan de vooravond van de vakantie gaat in eens van alles het begeven. Na de PC is nu ook mijn mobieltje stuk en krijg ik geen warm water uit de CV ketel. Eigenlijk ‘durf’ ik mijn auto niet te starten. De TV maakt ‘rare’ geluiden. Zal ik de laatste wasjes redden?
Na mijn grote schrijffout in mijn belastingaangifte, heeft de Belastingdienst zelf ook een digitale schrijffout gemaakt. Ligt er toch nog een aanslag van tegen de tweehonderduizend Euro op de mat. Gelukkig is er voor alles een oplossing…

2 gedachtes over “Een ongelukje komt zelden alleen…

  1. Arme Patrick, zo te horen zit het je ff helemaal niet mee! Misschien betekent dat dat je een geweldige vakantie krijgt! Ik wens je alsvast heel veel plezier toe. Rust lekker uit.

  2. Een ongeluk komt toch in drieën??? Even tellen: belasting, mobieltje en CV-ketel … Dan hoef je je dus geen zorgen te maken over de TV, was of vakantie! 😀
    Tenzij … Ehhh … het komt toch niet in 2 x drieën? 😕

Reacties zijn gesloten.