Buurtterreur deel 2

                  Buurtterreur2007

De koffers zijn uitgepakt, de wassen gedraaid. Het vakantiegevoel is er nog steeds. Ik wil zondag de 5e mijn broer en zijn gezin uitzwaaien op Schiphol en dan je merk je dat een of andere lafbek twee van je autobanden heeft lekgestoken. Je kunt geen kant meer op en de rekening is fors. Ik schreef hier al eerder over het vandalisme waarvan ik sinds medio 2004 (!) last heb. De aangiftes kan ik inmiddels bundelen. De acties van de afgelopen tijd waren tegen mij gericht (wie het weet mag het zeggen). De politie heeft mijn doopceel en die van familie en bekenden gelicht, maar kan geen enkel aanknopingspunt of aanleiding vinden die dergelijke acties ‘rechtvaardigen’. Dat had ik ze ook al verteld…
Ik hoor nu dat verschillende nieuwkomers in de straat/buurt ook al ‘getrakteerd’ zijn op eieren tegen de gevel. We hopen gauw eens kennis te maken met dit ‘welkomscomité’…

Een gedachte over “Buurtterreur deel 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.